how to write an essay introduction about a book free essay writer law essay writing services
how to write an essay literature essay writing services degree essay writing service

Dagbesteding

De Stobbepoele biedt een zinvolle dagbesteding voor clienten die daar begeleiding bij nodig hebben.

Door het hebben van dagbesteding krijgen Cliënten een gevoel van eigenwaarde, trots en verantwoordelijkheid. De Stobbepoele heeft een gestructureerd arbeidsaanbod, dat niet seizoengebonden is, zoals het dagelijkse verzorgen van het vee, het schoonhouden van de stallen en het bijwonen van een dierenarts bezoek of hoefsmit. Hiernaast kan het seizoen wel beleefd worden buiten de stallen en kan het werken bij de dieren worden afgewisseld met o.a. de werkzaamheden op het erf, in de tuin, houtbewerking en meewerken in de boerderijwinkel en kantine. Dit alles in een zeer rustgevende omgeving met weinig prikkels. Het leveren van fysieke arbeid geeft een gezonde lichamelijke vermoeidheid, een goede nachtrust en het geeft daarmee een natuurlijk dag- en nachtritme.

Wij bieden breed zorg aan diverse doelgroepen van jong tot oud met verschillende hulpvragen. Meer weten ? Neem dan gerust contact op met zorgboerderij De Stobbepoele.

Dagbesteding

Op zoek naar dagbesteding ?

Het leveren van fysieke arbeid geeft een gezonde lichamelijke vermoeidheid, een goede nachtrust en het geeft daarmee een natuurlijk dag- en nachtritme .