Dagbesteders gezocht!

Zoek je dagbesteding op onze gezellige Zorgboerderij?
Meer informatie

Wonen

Wonen op Zorgboerderij De Stobbepoele

Je hebt hiervoor een indicatie nodig. Dit is een indicatie WLZ met PGB of via de WMO met wonen. Dit is 24 uurs begeleiding en dit houdt in dat er overdag en 's nachts begeleiding aanwezig is, 7 dagen per week.

Je hebt een eigen appartement met douche en toilet. Daarnaast een pantry waar je je eventuele magnetron op kunt plaatsen. Ook is er ruimte genoeg voor een koelkast. Een ruim open slaapvertrek, maar wel afgescheiden van de kamer.
Waar mogelijk help je mee met eigen kamer onderhoud. Lukt dit niet dan zijn onze interieurverzorgsters er voor jou om een handje mee te helpen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Ook begeleiders zullen je helpen waar zij kunnen om jou een fijn thuis gevoel te geven.

Zorgboerderij de Stobbepoele staat aan de rand van het Drents-Friese wold. Houd je van de natuur en de rust om de zorgboerderij. Dan is elk seizoen een beleving.

Lente: het ontspruiten van de groene blaadjes en de geboortes van de dieren en de zwaluwen die weer terug komen vanuit hun overwintering uit buitenland.
Zomer: wandelen, fietsen of alleen al genieten van het mooie weer onder de bomen in de schaduw.
Herfst: hoe mooi is het wanneer je ziet dat de bladeren verkleuren aan de bomen of de trek van de vogels naar hun overwintering plaats. 
Winter: kaal en koud. Valt mee hoor, binnen is het gezellig en warm. En dan hopen wij op een pak sneeuw of dat we kunnen schaatsen op de ijsbaan van Elsloo; De Stobbepoel (Het natuurgebied achter onze zorgboerderij).